Få det iorden!

Få det iorden!

Multiva Produkter

Multiva er en finsk redskapsprodusent som produserer harver, kombisåmaskiner, tromler og tilhengere av forskjellige typer. De har investert tungt i produktutvikling og testing, og i moderne produksjonsteknikk og robotisering.

MULTIVA COMBI

MULTIVA COMBI er såing med gode resultater under alle forhold. Den har markedets mest pålitelige, allsidige og presise såteknologi. MULTIVA såmaskiner er ekte kombisåmaskiner dergjødsel og såfrø plasseres i forskjellig dybde med samme såaggregat. COMBI modellen er velegnet til så vel bearbeidet jord som til direktesåing i stubb. Maskinen har gunstig trekk-kraft behov. Leveres med arbeidsbredde på 3 og 4m, og såkasse volum på henholdsvis 3 500 l og 4 800 l.

MULTIVA OPTIMA T

MULTIVA OPTIMA T er en effektiv og robust slepeharv for varierende jordtyper. Den åpne og lange rammekonstruksjonene, de bærende hjulene og den høye egenvekten samt robuste tinder på 7 tindebjelker, gjør Optima T til en utmerket harv under alle forhold. Leveres i arbeidsbredde fra 5 til 14,5 m. MULTIVA har også harvmodellene TOPLINE CROSS med 8 tindebjelker og SUPER XL med 9 tindebjelker.

MULTIVA Tromler JH 450 og RUMBLER

MULTIVA Tromler JH 450 og RUMBLER er solide og stabile  som gir en effektiv pakking og jevning. RUMBLER tromlene kan leveres med lamellplanke og steinkasser. De kan også utstyres med et frøsåaggregat. JH 450 har en arbeidsbredde på 4,5m, og RUMBLER har en arbeidsbredde på 6,2 og 8,2m.

MULTIVA tilhengere

MULTIVA tilhengere leveres som flere modeller i et bredt spekter og dekker alle behov. Dumper modellen TRM med lasteevne på 10, 13 eller 16 t eller proffmodellen TRM HD på 13, 16 eller 18 t har begge en kasse og ramme som er ekstremt stiv og stabil. Dumperkassa er av spesialstål som øker tilhengerens holdbarhet og levetid.

MULTIVA TR tilhengere er innovative transportløsninger som forenkler den daglige driften. Dette er solide volumhengere som er lette å trekke både på vei og jorde, noe som igjen muliggjør stor last med lavt drivstofforbruk. TR serien består av 4 modeller med volum standard fra 21,2 til 34,8 m3. Alle modellene er produsert av høyverdig stål.

MULTIVA PUSH SYSTEM er en ny serie tilhengere med avskyversystem. Dette er storvolum hengere med en trygg og praktisk transportløsning for transport av store mengder lettere materiale som gras, flis, osv. Modellen PS 320 er en boggihenger med volum på 32m3, og PS 400 har 3 aksler og volum på 40m3. Det kan leveres ekstra karmforhøyere hvis behov.