Få det iorden!

Få det iorden!

Tokvam

Tokvam as er en norsk familieeid industribedrift med en historie som strekker seg tilbake til 1958.

I dag er Tokvam as en høyteknologisk produksjonsbedrift med egne produkter og en sterk merkevare i bransjen. Bedriftens kjernevirksomhet er salg, utvikling og produksjon av redskap for veivedlikehold. Tokvam gjør vinteren enkel.

Tokvam hydraulisk fres 220H PRO/240H PRO

Hydrauliske fresere som passer godt til mellomstore hjullastere og lastebærere på 3–8 tonn. Modellene er tilpasset deg som krever en robust fres for å brøyte alt fra gangveier og adkomstveier, til brøyting av større veier, p-plasser og anleggsområder. På områder hvor det er store muligheter for å treffe stein, kumlokk, fortau og andre hindre, anbefaler vi H-modellene med sin robuste byggemåte.

Ulike arbeidsbredder, krav til hydraulikk og innfestinger gjør at vi har en fres tilpasset de aller fleste bæremaskiner med større hydraulikkapasitet. Tilgjengelig ekstrautstyr gir mulighet for å skreddersy fresen til ditt behov.

Hydraulisk drevne totrinnsfresere er tilpasset for bæremaskiner fra 3 til 8 tonn. Snøfresene krever stor hydraulikkapasitet (fra 130l/min – 190 bar). Fresene har stor kapasitet. De er meget robust bygget for å tåle store påkjenninger. H-fresene er bygget med faste sider og ett chassis som tåler tøff påkjenning. Alle modeller er utstyrt med hydraulisk betjening av tutsving og nedbrekk som standard. Enkel tilgang til brytebolter.

Tokvam strøvogn SV 5000/8000

Hjulgående strøvogn bygget etter tilhengerprinsippet for maksimal strøkapasitet. Stort volum, kjørekomfort og Tokvams velprøvde strøprinsipp gjør dette til en vinner for deg som har lange strøroder, og få muligheter for påfylling av strømasse underveis. Leveres i to størrelser, 5000 og 8000 liter beholdervolum.

SV modellene er bygget etter samme strøprinsipp som alle Tokvam SMA modeller og er dermed en utprøvd løsning. Løsningen er tilpasset en rekke forskjellige strømasser, inkludert singel og salt. Massen legges ut med en roterende vals. Mengde strømasse bestemmes av hastighet på utmatertrommel. Hastigheten på trommel reguleres hydraulisk ved hjelp av mengdereguleringsventil og drives av traktorens hydraulikksystem. Kan også utrustes med fjernebetjening av mengderegulering (ekstrautstyr).

Maskinen er standard utstyrt med mengdereguleringsventil, vedlikeholdsfrie LED-lys, mekanisk hurtigtømming (hydraulisk ekstrautstyr), kraftige piggede lastebilhjul og hydrauliske bremser.