Få det iorden!

Få det iorden!

Tysse

Tysse mekaniske Verksted AS holder til på Tyssebotnen på Osterøy, 1 times biltur fra Bergen. Bedriften ble grunnlagt i 1964 av Bertin Kåre Tysse. I starten var Tysse’s produkter stiger, flaggstenger og tørkestativ. Deretter produserte Tysse i mange år den kjente vedkappsagen T400. Produksjon av Tysse tilhenger startet i 1972 og har siden vært hovedproduktet. I dag er Tysse tilhenger norges største tilhengerprodusent.

En varehenger fra Tysse er en altmulig-henger som du kan bruke til det aller meste. Her vil du finne et bredt utvalg av varetilhengere som er perfekte til alt fra flytting av møbler, kjøre bort avfall eller transport av tyngre materialer

Tysse båthenger er designet for å gjøre opptrekk, transport og oppbevaring av din båt enkelt og trygt. Her vil du finne en båttralle som passer til alt fra mindre kanoer, vannscootere og til større båter på inntil 26 fot.

Opplagshenger fra Tysse gjør opptrekk og oppbevaring av din båt enkelt og trygt. En større opphalingsvogn fra Tysse har justerbar baugstøtte med vinsj, selvjusterende vugger, og kulekobling til bilen. Dette gjør de perfekt for frakt av båten din over korte avstander i lav fart.

En proffhenger fra Tysse er en tilhenger som er bygd for ekstra røff, profesjonell bruk. Her finner du de kraftigste profftilhengerne som er beregnet for den tyngste lasten.

Profftilhengere er laget for deg som er snekker, entreprenør, rørlegger og lignende. Dette er tilhengere for deg som har arbeid eller interesser som gjør at du forventer noe ekstra fra hengeren din. Om du har behov for å frakte tyngre materialer, mindre maskiner eller annet tungt utstyr, vil en proffhenger være perfekt for deg.

Tysse biltilhenger er hengeren for deg som har behov for å frakte biler som ikke kan kjøres på ordinære veier. Om du driver med bilberging eller racing, om du har bilbutikk eller verksted, er det her du vil finne en bilhenger som passer deg.

En Tysse maskinhenger er lagd for deg som skal transportere gravemaskiner eller andre små maskiner. Maskinhengere er lavbygde, de ligger godt på veien og har gode kjøreegenskaper.

Dette er hengere for deg som driver med maskintransport. Om du jobber i anleggsbransjen, driver med utleie av minimaskiner eller er entreprenør, vil du finne en maskinhenger som passer deg her. 

Tysse tipphenger kan tippes til siden eller bakover, alt etter hva du har behov for. Med helsveiset rammekonstruksjon, forsterket bunn og solide karmer, er en tipphenger klar for de tøffeste lastene.

En Tysse henger med tipp er perfekt for deg som skal frakte jord, sand og grus. Med en tipphenger vil tømming av last være unnagjort på en brøkdel av tiden du ville brukt på å spa lasten manuelt av lasteplanet.

Tysse lift er en tilhenger som er hydraulisk nedsenkbar. Med disse hengerne kan du senke den bakre delen av hengeren helt ned til bakkenivå, slik at du slipper bruk av oppkjøringsskinner. Tilhengere med lift har en lav påkjøringsvinkel og de er enkle å betjene. Dersom du skaffer deg en lifthenger, kan de leveres med manuell pumpe, eller elektrisk aggregat med batteri og lader. Tysse lift kan også fjernstyres.

Tysses skaphenger er tilhengere med solide skap og doble bakdører. En skaptilhenger passer perfekt til deg som skal frakte utstyr som bør beskyttes mot vær og vind. Takgrinder, pakninger på dører og kraftige dørlåser er standardutstyr på alle skaptilhengere. Det du frakter i en Tysse skaphenger vil være innelåst og godt sikret.

Tysse ATV henger er hengere for firhjuling, MC og scooter. ATV tilhengere er solide og bygget for å tåle store ujevnheter i underlaget.

Med store, kraftige hjul og en aksel med pendelarm, vil du merke at en Tysse ATV henger og en Tysse tømmerhenger vil opprettholde stabiliteten og gi deg god styringsevne selv på ujevnt terreng. Fordi akselen pendler uavhengig på hver side, vil hjulene alltid holde seg på bakken. 

Tysse stillashenger gjør transport av stillas på henger enkelt og trygt. Med en egen tilhenger dedikert til stillaset, vil det alltid være klart når byggelaget skal ut på oppdrag. Stillashengeren gjør det lett for deg å telle opp deler, da hver enkelt del har sin egen plass.